2018 a fost un an intens, un an plin de evenimente, un an care ne-a adus impreuna pentru a construi, un an care ne-a transformat intr-o echipa puternica si capabila sa treaca peste obstacolele aparute pe intreg parcursul lui. Pentru Organizatia Femeilor Liberal-Democrate Olt, anul 2018 a fost anul maturitatii, un examen de anduranta care n-a fost deloc usor, un test pe care comunitatea liberal-democrata a judetului Olt a reusit sa-l depaseasca cu succes.

Cel mai important lucru pe care am reusit sa-l realizam, ca echipa, este acela ca, aruncand o privire  de-o parte si de cealalta a mesei la care ne asezam in fiecare saptamana pe parcursul anului 2018, sa constatam faptul ca aceasta masa a devenit neincapatoare. La inceput eram doar o mana de oameni, cu idei si argumente diferite, dar plini de incredere si speranta ca lucrurile pot fi schimbate in bine…apoi am devenit o echipa, o echipa careia i s-au alaturat mii de membri pe intreg cuprinsul judetului. Mica noastra organizatie judeteana a prins contur, s-a dezvoltat si a fost considerata in anul 2018 o echipa model, influentand astfel mai multe organizatii din tara pe le-am incurajat si carora le-am acordat suportul nostru neconditionat.

Pentru anul 2019 imi doresc ca Alianta Liberalilor si Democratilor pentru Europa – Olt, condusa de Presedintele Mihai Nita, in calitate de reprezentant al locuitorilor judetului Olt, dar si ca deputat in Parlamentul Romaniei, alaturi de OFLDE, al carei presedinte sunt, impreuna, sa punem in miscare proiectele pe care le avem pentru a veni in intampinarea rezolvarii a cat mai multe probleme pe care le are judetul nostru si care nu pot fi trecute cu vederea sau amanate la nesfarsit asa cum s-a intamplat pana acum.

OFLDE Olt este suficient de matura, ca organizatie, pentru a avea un cuvant de spus. Organizatia Femeilor Liberal-Democrate pentru Europa -Olt este pregatita ca in 2019 sa-si asume rolul in interiorul familiei europene a liberal-democratilor, unde vom sustine candidaturile reprezentantelor nostre, Norica Nicolai si Renate Weber, dar si a celorlalti membri ALDE care vor candida, in 2019, pentru o pozitie in cadrul Parlamentului European.

Pentru anul 2019, urez romanilor din tara si din strainatate, sa aiba parte numai de sanatate, bucurii si impliniri, sa aiba parte de realizarea proiectelor pe care le au pentru anul 2019. Le urez romanilor de pretutindeni sa fie mai buni si mai intelepti, sa fie mandri de tara noastra si nu in cele din urma, sa fie mandri ca sunt romani!

Bine ai venit, 2019!

Lasă un răspuns