Cu privire la ultimele declaratii de presa pe care presedintele PNL Olt, d-l Liviu Voiculescu, le-a facut in cursul acestei luni, in legatura cu respingerea unei eventuale reintoaceri, in ceea ce ma priveste, in cadrul PNL Olt,  nu-mi aduc aminte sa fi negociat sau sa-i fi cerut acceptarea revenirii mele in randurile PNL Olt. Nu vad contextul acestor declaratii lipsite de orice fel de continut.

Declaratia presedintelui PNL Olt, Liviu Voiculescu, vine mai degraba  in contextul in care, cand, de curand, asa cum a si aparut in presa locala, acesta a lăsat sa se înțeleagă totul ca s-ar pregati sa-l inlocuiasca pe actualul Presedinte al CJ Olt – domnul Marius Oprescu, iar din lipsa de notorietate publica alege sa lanseze in spatiul public tot felul de minciuni, sperand sa atraga de partea sa electoratul slatinean.

Sper ca nu e cazul sa-i reamintesc presedintelui PNL Olt, d-l Liviu Voiculescu, ca in continuare, dosarul în care este acuzat de mai multe infracţiuni, a fost trimis spre rejudecare Tribunalului Dolj, un dosar în care Liviu Voiculescu este acuzat, printre altele, de constituire sau aderare la un grup infracţional organizat, conflict de interese, organizarea şi desfăşurarea de activităţi ilicite în domeniul jocurilor de noroc.

In concluzie, as vrea ca Liviu Voiculescu, actualul presedinte al PNL Olt, sa inteleaga un singur lucru, si cu aceasta ocazie sa clarificam si motivul plecarii mele din PNL – Olt, si anume, faptul ca nu doresc sa fiu in echipa cu un asemenea individ sau ca numele meu sa fie asociat cu numele unor persoane banuite de infractiuni deosebit de grave, asa cum este si cazul presedintelui PNL -Olt, toleranta mea fata de astfel de persoane, fiind ZERO!

In ciuda faptului ca am plecat din PNL-Olt, de aceasta organizatie ma leaga foarte multe amintiri placute, PNL Olt avand foarte multi oameni de calitate, dar asa cum am mai spus-o, organizatia PNL Olt este victima propriei sale coruptii interne, o coruptie mentinuta de catre indivizi de talia lui Liviu Voiculescu cu scopul de a servi propriilor lui interese si nimic mai mult!

Faptul ca nu am o adeziune semnata cu PNL nu inseamna ca-mi voi schimba convingerile liberale. Membri PNL-Olt vor putea conta intotdeauna atat pe loialitatea mea fata de mentalitatea si valorile liberale, cat si pe sprijinul meu, in realizarea proiectelor care pot aduce prosperitate in judetul Olt, dar nu alaturi de „lideri de carton”!

 

Lasă un răspuns