In perioada 28-30 August a.c. a avut loc reuniunea Biroului Permanent National (BPN) al Organizatiei Femeilor Liberal Democrate in cadrul Scolii Politice de Vara de la Mamaia, unde, impreuna cu Presedintele OFLDE – dna. deputat Gratiela Gavrilescu, au fost dezbatute cele mai importante teme ce privesc organizatiile de femei ale Aliantei Liberalilor si Democratilor pentru Europa din Romania.

La reuniunea OFLDE de la Mamaia a participat si Presedintele ALDE, dl. Calin Popescu Tariceanu, care a tinut sa sublinieze, in mod deosebit, sustinerea de care se bucura femeile liberal-democrate, din partea domniei sale, amintind de asemenea rapiditatea cu care OFLDE se extinde si devine pe zi ce trece din ce in ce mai puternica, avand un aport categoric in ceea ce priveste pozitionarea in sondaje a Aliantei Liberalilor si Democratilor din Romania.

Totodata, la reuniune au mai participat: Dna. Deputat Liliana Minca, Dl. Deputat Varujan Vosganian, Dna. Norica Nicolai – in calitate de europarlamentar ALDE, Vicepresedintele ALDE – dl. Daniel Chitoiu, domnii Tudor Ionescu (comunicare), Cristian David – Director politic si Cristian Negoita – lector ISL.

Lasă un răspuns