Elena Iotu este mamă devotată, soție dedicată și antreprenoare în plină ascensiune. Absolventă a studiilor în drept și științe economice, cu un master în Administrație Publica Europeana, Elena și-a consolidat expertiza în domenii-cheie, pregătindu-se astfel pentru provocările complexe ale vieții profesionale și civice.

Cu o inimă generoasă și un angajament profund față de binele comun, Elena s-a implicat activ în numeroase proiecte de caritate și demersuri în legătură cu administrația publică, aducându-și contribuția în mod semnificativ la comunitatea sa. Ca mamă a două fete și soție dedicată, ea a reușit să mențină echilibrul între responsabilitățile familiale și aspirațiile sale profesionale.

Cu privire la cariera sa antreprenorială, Elena a dobândit o vastă experiență, fiind recunoscută pentru abilitățile sale remarcabile de gestionare a afacerilor. Cu o viziune clară și determinare, a decis să își folosească cunoștințele și experiența acumulate pentru a face un pas semnificativ în domeniul politic. Elena Iotu a decis să candideze pentru funcția de primar al municipiului Slatina, având ca obiectiv modernizarea fundamentală a capitalei județului Olt.

Cu viziunea sa strategică și expertiza în administrația publică europeană, Elena Iotu își propune să aducă o schimbare semnificativă în comunitatea sa. Candidatura sa nu doar reflectă dorința de a aduce progres și dezvoltare durabilă în Slatina, ci și angajamentul de a face acest lucru prin intermediul unei abordări fundamentate pe integritate, transparență și responsabilitate civică.


Puteți consulta CV public dând click pe acest link