Întreaga comunitate slătineană a îmbrățișat anunțul candidaturii mele pentru Primăria Slatinei, un anunț care a avut loc în cadrul conferinței de miercuri, 14 Februarie, găzduită de Președintele USR Slatina, Emil Mogoșanu, la sediul USR din Slatina, împreună cu Președintele USR Olt, Fănel Bădici.
Îmi este greu să exprim în cuvinte sentimentele care mă încearcă văzând reacțiile slătinenilor și mă bucur nespus să văd cât de așteptat era anunțul acestei candidaturi.
Sunt așa de multe lucruri de care Slatina are nevoie și pe care vreau să le introduc în programul meu politic de guvernare locală pentru Slatina, încât nici nu știu de unde să încep.
Fie pe telefonul pus la dispoziție pe pagina mea de Facebook, fie prin intermediul rețelelor de socializare, primesc zilnic, zeci, dacă nu sute de mesaje despre problemele orașului nostru, probleme pe care nu mai are rost să le enumăr, pentru că trăim în Slatina și le cunoaștem toți, …de la calitatea apei și până la nenumărate cazuri de suspiciuni de corupție din administrație.
Am anunțat deja în cadrul emisiunii TV, Imperativ, cu Laura Mira, la care am participat alături de președintele USR Olt, Fănel Bădici, faptul că printre proiectele mele de suflet, pentru Slatina, se numără construcția unui spital de pediatrie care să deservească Slatina și întreg județul Olt, detaliile acestui proiect fiind rezultate în urma implicării tuturor actorilor care pot duce la realizarea lui.
Nu am doar o viziune despre cum ar trebui să arate Slatina, ci am un plan realizabil despre cum putem transforma Slatina în cea mai bună versiune pe care ar putea-o avea vreodată orașul nostru.
Slatina are nevoie de creșe și grădinițe, de școli și licee bune, de blocuri de locuințe noi, are nevoie de acces la servicii medicale de calitate, are nevoie de centre pentru seniori, dar și pentru persoanele aflate în situații speciale.
Slătinenii au nevoie de un ecosistem economic funcțional și salarii decente și am certitudinea că pot transforma în realitate acest aspect prin regândirea politicilor de investiții în Parcul Industrial Slatina, dar și a celorlalte zone de activități economice, precum și relansarea relațiilor de colaborare cu actualii actori economici, pe verticală, de la bază și până la marii investitori din Slatina.
Slatina are nevoie de un sistem integrat dedicat deșeurilor, de puncte de colectare, triaj și reciclare, de străzi curate și îngrijite, de locuri de parcare, de soluții pentru deblocarea traficului, de mijloace de transport în comun compatibile cu marile aglomerări urbane.
Nu în cele din urmă, orașul nostru are nevoie de mai multă siguranță, de mai mult verde, de spații de joacă și agrement, inclusiv de spații în aer liber dedicate prietenilor patrupezi, precum și existența unui adăpost călduros dedicat acestora în așteptarea unei adopții, de infrastructură pentru sport, de centre pentru formare academică și profesională, inclusiv pentru nivel superior.
Sunt pregătită să propun idei și soluții argumentate despre tot ce am enumerat mai devreme, dar și despre revitalizarea ¨Centrului Vechi¨ al Slatinei și a ˝Parcului Nautic¨, precum și despre cum am putea avea apă de calitate la un preț corect.
Într-un cuvânt, am un plan pentru întreaga arhitectură a Slatinei, dar și pentru întregul design social al acesteia, am un plan despre cum orașul nostru ar putea deveni centrul celei mai dinamice aglomerări urbane din Sud-Vestul României.

Poți deveni parte a comunității slătinene care susține candidatura Elenei Iotu pentru Primăria Slatina şi să cunoşti oameni noi care sunt implicați în diferite proiecte, specialiști în sănătate, educație, agricultură, fonduri europene sau diferite medii de afaceri!
Nu sta pe gânduri, completează formularul  şi hai să ne cunoaștem.

Comentează acest eveniment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>